Dejen:
2 æg
200 g sukker
100 g smeltet smør
2 tsk vaniljesukker
1 dl mælk eller kaffefløde
175 g hvedemel
2 strøgne tsk bagepulver
1 dl kokosmel
revet skal af 1 citron
saften af ½ citron
Glasur:
2 ½ dl kokosmel
75 g smør
100 g sukker
2 spsk hvedemel
2 spsk mælk
Til dejen piskes æggene til en tyk æggesnaps med sukkeret, og heri kommes det smeltede smør, men afsvalede, smør sammen med mælken og vaniljesukkeret.
Når dette er rørt i dejen, blander de hvedemel, bagepulver, kokosmel, citronskal og saft i, og dejen røres sammen.
Hældes i en aflang lille bradepande, hvori ligger bagepapir, formen skal være ca. 25x35 cm.
Bages på nederste rille på en rist ved 200°C i 12-15 min. til kagen er bagt næsten færdig.
Så er i mellemtiden glasuren færdig.
De kommer alle 5 ingredienser i en gryde og lader det lige varme op til kogepunktet.
Så er glasuren færdig til at smøres ud over kagen, der nu kan flyttes op på den mellemste rille og bager færdig her i ca. 10 minutter, til glasuren er gyldenbrun.
Når kagen er afsvalet, skæres den ud i mindre stykker.
Skønne kager, der egner sig mindre godt til at fryse, da glasuren bliver våd.