Foto venligst indsendt af Kirsten Namskau
Dej:
2 æg
300 g sukker
150 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 ½ dl mælk
75 g smeltet, afsvalet smør
Kokos tosca:
50 g kokosmel
150 g sukker
3 spsk smør
3 spsk mælk
1 spsk hvedemel
Pisk æg og sukker skummende, blend bagepulver og hvedemel og tilsæt melblandingen skiftevis med mælken.
Rør det smeltede og afsvalede smør i til sidst.
Kom dejen i en velsmurt, melet springform og bag den på nederste rille i ovnen ved 200°C ca 30 min.
Bland alle engredienserne til toscaen i en tykbundet kasserolle og kog den hurtigt sammen.
Bred massen i et jævnt lag over kagen, når den er næsten færdigbagt, sæt kagen i ovnen igen ca 10 min, til den har fået en pæn gylden farve. Lad kagen afkøle på en bagerist.