Logo

Kirsebærtærte 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g kirsebærmarmelade
300 g hvedemel
100 g sukker
100 g blødt smør
2 æg
½ citron, saften heraf
2 spsk mælk
1 æg til pensling

Bland hvedemel med sukker, smør, æg og citronsaft.
Ælt dejen til den er glat og smidig, tilsæt mælken, så dejen ikke bliver for fast.
Rul ⅔ af dejen ud og læg den i en smurt tærteform.
Stil bunden på køl i 10 min.
Resten af dejen rulles ud i strimler.

Fordel kirsebærmarmeladen over bunden og fordel dejstrimlerne over kagen i gitterform.
Pensl dejstrimlerne med sammenpisket æg og bag tærten ved 180° i ca. 30 min.

Server kagen lun med vaniljeis

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.540 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her