Logo

Kirsebærlagkage med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pk. lagkagebunde
Creme:
1 gl. kirsebærsauce u/sten (ca. 600 g)
3 dl piskefløde
5 husblas
 
Pynt:
150 g chokolade
2 dl piskefløde
150 g mandelflager
 
Creme: Kirsebærsaucen varmes op, og husblassen, som er udblødt i koldt
vand, smeltes i saften fra kirsebærrene og afkøles.
Fløden piskes stiv og vendes med kirsebær og den afkølede kirsebærsaft.
Lagkagebundene lægges sammen med kirsebærcremen og sættes på køl et par timer.
Pynt: Chokoladen smeltes og afkøles let.
Træk chokoladen rundt på kanten og drys mandelflager på.
Fløden piskes stiv og smøres på toppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.534 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her