Logo

Katrines blommetærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 æg,
100 g sukker,
½ liter fløde,
½ stang vanilje,
500 g Katrine­blommer,
mandler

Æggeblommerne røres med sukker og kommes i en gryde sammen med fløden, får et opkog og køler af.
De piskede hvider kommes i, når cremen er kold.
Katrineblommerne med en mandel i, i stedet for en sten, lægges i bunden af et ovnfast form, og dejen hældes over.
Bages 1-1 ½ time ved 175°C.
Ved serveringen vendes kagen ud og pyntes med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.992 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her