⅓ kop blødt smør
⅓ kop farin
⅓ kop honning
1 pisket æg
1 kop groft malet hvedemel
⅓ kop skummetmælkspulver
1 tsk bagepulver
¼ tsk natron
¾ tsk salt
¼ tsk kanel
¼ tsk muskat nød
3 spsk hvedekim
1 kop revet alm. kartoffel
1 tsk revet citronskal
¼ kop kokosmel
1 ¼ kop havregryn
⅓ kop hakkede nødder
Forvarm ovnen til 190ºC.
Rør smør, sukker og honning sammen I en skål, og pisk ægget i.
Rør hvedemel, tørmælk, bagepulver, natron, salt, kanel, muskatnød, hvedekim
sammen i en anden skål.
Tilsæt blandingen med ægget, og rør den godt.
Kom derefter revet
kartoffel, revet citronskal, kokosmel, havregryn og hakkede nødder i, og
rør det hele godt
Fyld en smurt bageplade med teskefulde store klatter af denne blanding
og lad dem bage i 10–12 min.
Når de er bagt færdige, tages de af bagepladen og afkøles på en rist.