Det er en god ide at fordoble opskriften da kagen er så lækker at den forsvinder hurtigt.
#
230 g hvedemel
125 g margarine
50 g sukker
1 æg
25 g gær
¼ dl mælk
Fyld:
100 g mørk farin
100 g smør
1 tsk kanel
Glasur:
kogende vand
flormelis
*
Smelt margarinen. Bland hvedemel og sukker.
Rør margarine, mælk og æg sammen rør gæren ud heri.
Bland det tørre med det flydende og ælt dejen godt i gennem.
Hæver tildækket på et lunt sted i 20 minutter.
Rør smørret blødt med mørk farin og kanel.
Del dejen i to og rul dem ud til to rektangler.
Fyldet smøres på.
Rulles sammen som en roulade.
Skær en revne i midten, ikke alt for dyb.
Sættes i den midterste ovnrille ved 250 °C i 12 minutter.
Når den er kølet af, kommes glasur på.