300 g hvedemel
200 g smør eller margarine
175 g sukker
1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
2 spsk kakao
1 æg
Glasur:
3 dl flormelis
1 spsk vand (evt. 2)
2 dråber rom-essens
Pynt:
kulørt krymmel
Hak hvedemel og smør sammen og findel det til en grynet masse.
Bland sukker, vaniljesukker, bagepulver og kakao og kom det i.
Tilsæt sammenpisket æg og ælt dejen ensartet.
Rul dejen i 6 stænger, der lægges på en plade med bagepapir.
Tryk stængerne lidt flade, og sæt pladen i ovnen ved 200° i 12-15 minutter.
Lad stængerne stå et øjeblik, før de glaseres og drysses med krymmel, hvorefter de skæres i små snitter (12-13 snitter pr. stang)
Afkøles helt, før de lægges i kagedåse.