Logo

Kaiserschmarrn 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pandekager

Pandekagedej:
4 æg
hvedemel
mælk
lidt sukker
knivspids salt
lidt kardemomme
rosiner
sukat

Tilbehør:
flormelis
tyttebær el. lign.
evt. frugtkompot

Pisk æggeblommer med lidt sukker og en bitte smule salt. Kom hvedemel og æg i lige som til en alm. pandekagedej. Pisk æggeviderne til "sne" - helt stive. Og vend dem i.
Kom rosiner og måske lidt sukat i.
Steg på panden som meget tykke pandekager på begge sider og når den er ved at være færdig så skærer du den i stykker og kommer i et fad.

Serveres med flormelis, tyttebær el. lign og måske også frugtkompot.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.808 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her