Logo

Kaffebrød 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder



#

500 g hvedemel
1 tsk salt
250 g sukker
1 strøgen tsk hjortetaksalt
250 g smør eller margarine
2 æg
*


Tørdelene sigtes sammen og fedtstoffet smuldres heri.
Æggene sammenpiskes og æltes sammen med det øvrige til en blank dej.
Hvis dejen er for fast, kan der i begyndelsen af æltningen tilsættes lidt mælk.
50 g rosiner, korender eller uskoldede, groft hakkede mandler kan æltes sammen med dejen, som nu formes i ca. 4 stænger, der med stort mellemrum stilles på en smurt plade, pensles og bages lysebrune på ca. 20 minutter.


Når kaffebrødene udtages af ovnen, skæres de i tynde skiver på skrå.
Disse tørres i ovnen ved svag varme.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.424 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her