Logo

Jordbærkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g frossen butterdej
1 æg
3-4 spsk flormelis
1 dl piskefløde
1 dl cremefraiche 38%
1 appelsin
250 g jordbær

Skær butterdej ud i 4 rudeformede firkanter, pensl dem med sammenpisket æg og bag dem ved 220°C i ca. 15 minutter.
Drys dem med flormelis og sæt dem under grillen, til sukkeret er karamelliseret. Lad dem afkøle.
Pisk fløde, cremefraiche og revet appaelsinskal sammen med 2 spsk flormelis til en luftig creme.
Vend halve eller kvarte jordbær i og fyld det i de flækkede
butterdejkager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.468 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?
Effektiv reklame - klik her