Logo

Honninghjerter 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g honning
450 g hvedemel
1 tsk st. nellike
1 tsk st. kardemomme
2 tsk st. kanel
2 tsk hjortetaksalt
2 æggeblommer
10 g gær
2 tsk potaske
1-2 tsk vand

Pynt:
Overtrækchokolade

Smelt honningen i en rummelig gryde.
Bland hvedemel med krydderier og hjortetaksalt.
Rør det i honningen.
Rør gæren ud i æggeblommen, og potaske i lidt vand.
Tilsæt begge dele og lad dejen hvile 1 - 2 timer ved stuetemperatur.
Udrul dejen i 1 cm's tykkelse og udstik hjerter.
Bag dem ved 180° i ca. 10 min.
Pensl hjerterne med smeltet chokolade.
Honninghjerterne kan flækkes og lægges sammen med abrikos- eller appelsinmarmelade.
De opbevares i en tætsluttende dåse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.941 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her