I disse kager er der hverken smør, margarine eller olie i ingredienslisten.
200 g mandler
2 tsk bagepulver
300 g puddersukker
4 æg
1 tsk salt
3 tsk kanel
1 tsk kardemomme
2 dl rosiner
ca. 400 g hvedemel
æg til pensling
Hak mandlerne groft i foodprocessoren eller brug kniven.
Bland mel, bagepulver og krydderier, og kom de hakkede mandler i røreskålen sammen med resten af ingredienserne.
Når dejen er æltet godt sammen, trilles den til 4 lige store stænger (ca. 3 cm i diameter) og lægges på en bageplade med bagepapir.
Pensles med sammenpisket æg og bages.
Pladen stilles i en kold ovn, der indstilles på 175°C varmluft i 20 min.
Når de er lidt afkølede skæres de i tynde (ca. ½ cm tykke), skrå skiver og lægges på siden.
Fordel kagerne på 2 plader med bagepapir.
Lad kagerne tørre midt i ovnen ved 150°C varmluft i ca. 20 min.