Logo

Hindbærsnitter 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørdej:
300 g hvedemel
200 g blødt smør
90 g flormelis
1 æggeblomme
1 spsk vand
2 glas hindbærmarmelade
1 dl flormelis
lidt varmt vand

Hvedemel, smør og flormelis smuldres og samles hurtigt med æggeblomme og vand.
Dejen hviler i køleskab mindst 30 min.
Rul mørdejen ud i to lige store rektangler, prik dem med en gaffel og bag dem ved 200°C i ca. 12 min.
Lad dem afkøle.
Smør den ene med hindbærmarmelade og dæk den anden med glasur rørt af flormelis og vand.
Læg den med glasuren oven på den med marmelade og del stangen i snitter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.717 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her