Dej:
250 g rå marcipan
125 g sukker
2 æg
100 g hvedemel
Creme:
3 æggeblommer
100 g sukker
2 ½ dl mælk
1 dl piskefløde
25 g Maizena
Fyld:
150 g friske eller frosne hindbær
Rør marcipan og sukker sammen.
Rør æggene i et ad gangen og rør melet i.
Fyld dejen i en bradepande, ca 35x22 cm, og forbag den på midterste rille ved 200°C i 12 min.
Æggeblommer og sukker røres sammen med majsstivelsen.
Bring mælk og fløde i kog i en gryde.
Hæld den kogende mælk i æggemassen og hæld cremen tilbage i
gryden.
Rør til den koger og lad den koge igennem i 2-3 min.
Bred cremen ud over den forbagte bund og fordel hindbærene over. Bag kagen yderligere 15 min. ved 200°, til cremen er let gylden.
Skær kagen i passende stykker og server med iskoldt flødeskum til.