Logo

Havregrynsskaller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g smør/margarine
1 ¾ dl havregryn
1 spsk hvedemel
1 æg
1 tsk bagepulver
125 g sukker

Fyld:
æblemos med flødeskum + et drys krymmel
vaniljeis med friske el. syltede frugter
flødeskum med hakket chokolade
vaniljecreme med bananskiver

Smelt smørret, lad det køle lidt af og rør resten af ingredienserne i.
Sæt dejen på en plade med bagepapir med en spiseske og med god afstand, da dejen flyder meget ud under bagningen.
Bag ca. 8 min. ved 175° midt i ovnen til kagerne er lysebrune.
Lad dem køle lidt af på pladen, tag en ad gangen med en paletkniv og læg kagerne på omvendte kop per.
De afkøles helt og fyldes umiddelbart før serveringen.
Fyld kun det antal som skal serveres. Resten kan gemmes i en kagedåse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her