stor succeskage
5 kop sukker
250 gram margarine
2 stk æg
2 spsk mælk
2 spsk mandel essens
½ spsk bagepulver
5 kop hvede hvedemel
Sukker hældes i en skål, og margarine skæres ud i små terninger
ca. (1cm x 1cm) eller smuldres og hældes i sukkeret.
Det røres sammen og æg kommes i éet af gangen, så tilsættes mælken og mandelessensen.
Bagepulver og hvedemel blandes sammen og det røres i dejen.
Dejen bliver som en lidt massiv klump marcipan, når det hele er rørt sammen.
Dejen fyldes i en 35x40 cm bradepande i 1 cm. tykkelse.
Kagen bages ved 150-160°C i 30 minutter og den er færdig når den er sprød i kanterne og let gylden farvet.
Den skal skæres ud i tern mens den endnu er varm, for når den er kold er den småkageagtig og lidt hård.
Kagen pyntes med glasur, som ligges i striber med en plastpose med hul i hjørnet, svingende fra side til side.