Til 50 stk godt bagværk
Dej:
50 g malede græskarkerner
75 g boghvedemel
75 g fuldkornshvedemel
1 tsk flydende sødemiddel
revet skal af 1 ubehandlet appelsin
1 æg
100 g smør
Æggehvidemasse:
100 g græskarkerner
2 æggehvider
1 spsk sukker
*
A. Ælt ingredienserne til dejen sammen og stil den koldt i 1 time.
B. Hak græskarkernerne.
Pisk ægge hviderne stive og kom lidt efter lidt sukkeret i.
Vend græskarkernerne i æggehviderne.
C. Rul dejen ud, udstik ringe og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Smør æggehvidemassen på og bag dem i en forvarmet ovn ved 175°C (varmluft 155°C) i ca. 10 min.
1 styk: 208/50 kJ/kcal. 1 g protein. 3 g fedt. 3 g kulhydrat. 0 g fibre.