Logo

Græskarboller 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g græskar
½ tsk ingefær
1 tsk kanel
2 tsk salt
1 tsk sukker
½ dl væde
30 g gær
300 g hvedemel
 
Græskar rives fint og svitses i fedtstof til det har opsuget det. Krydderierne blandes i sammen med sukker, væde og gær.
Hvedemelet kommes i og dejen samles til en fast masse.
Når dejen hænger sammen, stilles den til hævning et lunt sted.
Dejen formes til små boller, der pensles med olie og bages i ovn ved 200ºC ca. 25 min. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.165 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her