1 dl hvedemel (60 g)
1 tsk sukker
1 nip salt
1 ½ dl mælk
2 æg
1 spsk olie
smør eller margarine
4-5 pærer
3 spsk Grand Marnier
flormelis
smeltet smør eller margarine
Serveres fx med flødeskum eller is.
Bland hvedemel, sukker og salt.
Tilsæt mælk, pisk æg og olie i.
Lad dejen hvile ca 30 min.
Bag ca. 8 tynde pandekager af dejen.
De behøver ikke at blive vendt.
Skyl og skræl pærerne.
Fjern stilk og kernehus og skær pærerne i terninger.
Bland terningerne med Grand Marnier og fordel dem på pandekagerne.
Rul pandekagerne sammen og læg dem på et smurt, ovnfast fad.
Sigt flormelis over og dryp med smeltet fedstof.
Sæt fadet i en 275ºC varm ovn. Gratiner til sukkeret er smeltet og er
blevet lysebrunt.
Server straks.