Logo

Gær Scones

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Boller/ bagværk

625 g hvedemel
75 g smør
2 spsk bagepulver
12 g gær
1 æg
3 ½ dl mælk
125 g sukker
evt. 125 g rosiner eller 100 g chokolade

Bland hvedemel, smør og bagepulver sammen. Mælk varmes til den er håndlun. Gæren udrøres i mælken, derefter piskes æg og sukker i. Det blandes nu i melblandingen. Dejen skal hæve i 30 min. hvorefter æltes og formes til boller som sætter på en bageplade. Her skal de efterhæve i 40 min. Scones pensles med mælk og bages i 10-12 min. ved 230ºC celsius.
Serveres lune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.145 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her