Logo

Fyldte Tvile pandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
6 dl mælk
300 g hvedemel
½ tsk salt
½ dl vand
1 dl olie
1 stort løg fintsnittet
600 g oksefars
½ hvidkål fintsnittet
3 revne gulerødder
1 tsk peber
½-1 tsk chili
200 g revet ost
 
Løget svitses i olien og kødet tilsættes.
Når det er brunet og findelt tilsættes hvidkål gulerødder og krydderier.
Koger sammen til alt er mørt.

I mens blendes pandekagedejen af æg, mælk,
hvedemel, salt og vand og der bages 15 tynde pandekager af dejen.
På hver pandekage lægges en pølse af kød og kål blandingen og lidt revet ost.

Pandekagen rulles sammen som en forårsrulle og lægges i et ovnfast fad eller bradepande.
De rullede pandekager bages 10-12 min. i ovn ved 200-220°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.349 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her