Logo

Fyldte grønkålspandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
100 g hvedemel
skal af 1 appelsin
ca. 4 dl fløde eller mælk
1 dl olivenolie
70 g renset og ribbet grønkål
salt
 
Æggene og melet piskes sammen til en glat dej.
Olivenolien og appelsinskal tilsættes, spædes med fløden og smages til
med salt.
Dejen tilsættes snittet grønkål, som er blancheret.
Pandekagerne bages på panden - med fedtstof første gang.
Pandekagerne kan fx. fyldes med sauteret østershatte og skalotteløg
smagt til med lidt salt og citron.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.954 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her