Logo

Fyldte chokolade pandekager med marinerede jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ dl hvedemel
1 spsk brun farin
2 tsk kakao
1 ½ dl mælk
1 æg
fedtstof til stegning
 
Jordbær:
1 l jordbær
½ dl Grand Marnier eller anden appelsinlikør
 
Fyld:
1 spsk smør eller margarine
½ dl hvedemel
¾ dl sukker
1 ½ dl kaffefløde
1 æggeblomme (pasteuriseret)
2 æggehvider (pasteuriserede)
1 tsk vaniljesukker
 
flormelis til pynt
 
Sigt hvedemel, farin og kakao i en skål.
Pisk mælk og derefter ægget i.
Stil i køleskab i 30 minutter.
Steg fire pandekager.
Nip og skyl jordbærrene, og skær dem i skiver.
Læg dem i en skål, og hæld likøren over.
Stil i køleskab i nogle timer.
Fyld:
Smelt fedtstoffet i en kasserolle.
Tilsæt hvedemel, og rør det godt.
Tilsæt sukker og fløde.
Kom æggeblommerne i og lad det køle af.
Pisk æggehviderne stive med vaniljesukker.
Vend forsigtigt hviderne i cremen.
Hertil kan alt tilberedes i forvejen.
Inden serveringen stilles ovnen på 175°C.
Smør en bradepande med lidt fedtstof.
Læg pandekagerne i bradepanden, og fordel fyldet ovenpå.
Fold pandekagerne sammen, og stil dem i ovnen i ca. 8 minutter.
Fordel jordbærrene på fire tallerkener, og læg forsigtigt de fire bagte pandekager på.
Drys med sigtet flormelis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.116 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her