3 æg
200 g sukker
65 g hvedemel
1 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
50 g nødder
Fyld:
½ liter piskefløde
150 g hindbær
Lav en papirform ca. 30x35cm eller passende til bagepladen og smør den
grundigt med smeltet fedtstof.
Pisk æg og sukker tykt og skummende.
Bland hvedemel, bagepulver og vaniljesukker og vend det med let hånd i
æggemassen.
Kom dejen i papirformen, hak nødder og drys dem over.
Bag rouladebunden 7-8 minutter ved 225ºC.
Vend den færdigbagte rouladebund ud på et stykke sukkerstrøet papir
og rul den sammen med papiret.
Lad rouladebunden blive kold.
Pisk fløden til skum.
Rul rouladenbunden op når den er kold og fordel flødeskum og hindbær
på bunden.
Rul rouladen sammen om fyldet.
Tips: Kan fryses og smager rigtig godt i halv optøet tilstand.