1 dl lunkent vand
50 g gær
175 g margarine
500 g hvedemel
½ tsk salt
1 spsk sukker
1 dl ymer
1 æg
Fyld:
2 æg
2 spsk sukker
1 spsk Maizena
2 ½ dl mælk
½ tsk vanilje
20 g smeltet smør
1-2 spsk tesukker
Vand og gær røres sammen.
Margarinen smuldres i melet.
Vand, salt, sukker, ymer og æg tilsættes, og dejen æltes sammen.
Stilles et lunt sted i ca. 40 min.
Fyld:
Æg og sukker piskes sammen.
De øvrige ingredienser tilsættes, og cremen varmes op til kogepunktet under piskning.
Dejen slåes ned og deles i 2-3 stk
Rulles tyndt ud og skæres i firkanter på ca. 10 x 10 cm.
1 spsk creme lægges på hver firkant.
Dejen pakkes godt om cremen, og bollerne stilles på pladen med sammenføjningen nedad.
Efterhæver ca. 10 min.
Bages ved 200ºC i 15-20 min.
Bollerne pensles med smørret og drysses med tesukker.