200 g flødeost fx. Philadelphia Light
200 g kvark
2 æg
2 æggehvider
2-3 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
1-2 limefrugter, saften heraf
1 tsk revet limeskal
Garnering:
2 ½ dl cremefraiche
½ tsk vaniljesukker
strimler af limeskal
Bund:
200 g Digestive kiks
25 g margarine
75 g kvark
Varm ovnen til 200°.
Knus kiksene og bland dem med smeltet fedtstof og kvark til en smuldret dej.
Tryk den ud i en tærteform og lad den stivne køligt, ca. 10 min.
Bag den i ovnen i ca. 10 min. og tag den ud.
Skru ned til 175 °.
Rør osten sammen med kvark, æg og æggehvider.
Tilsæt sukker og vaniljesukker.
Pisk limesaft og skal i og bland godt.
Hæld fyldet i den forbagte bund og bag til fyldet er stivnet, 30-40 min.
Lad pien svale af på en rist og sæt den derefter i køleskabet til den er helt kold - helst natten over.
Smag cremefraichen til med vanilje og sprøjt den langs piens kant.
Pynt med limestrimler.