250 g smør
200 g sigtet flormelis
4 æg
75 g kokosmel
375 g hvedemel
2 ½ strøget tsk bagepulver
revet skal af 1 vasket appelsin
½ dl appelsinsaft
½ dl kaffefløde
Evt. glasur:
2 spsk kakao
225 g sigtet flormelis
3-4 spsk kogende vand
Pynt: kokosmel
Du rører smør og flormelis godt, og heri piskes æggene et ad gangen. Kokosmel, hvedemel, bagepulver, appelsinskal og –saft samt fløden røres i lidt efter lidt, og dejen røres hurtigt sammen.
En form, der rummer 2 liter, smøres godt og drysses med rasp.
Kagen bager på en rist på nederste rille ved 200°C i 1 lille time.
Prøv med en tandstikker, om kagen er bagt.
Den står lidt i formen, inden den 10 min. efter vendes ud og afsvales på en rist.
Kan oversmøres med glasuren, der er rørt sammen, og pyntes med kokosmel.