Kagen for alle lækkermunde er samtidig en kage, der er bedst, når den har været i fryseren. Så jeg bager, når jeg har tid og lyst og kan så blot hente kagen frem fra fryseren, når der kommer gæster - med god samvittighed.
Hvad kagen hedder? Ja, den har faktisk ikke noget navn, men børnene siger altid: »Den du ved nok« - og så ved jeg besked!
500 g sukker
4 æg
3 ¾ dl mælk
450 g hvedemel
4 tsk, vanilje
3 spsk, kakao
4 tsk bagepulver
300 g smeltet plantemargarine
Kakaoglasur:
200 g plantemargarine
7 spsk færdiglavet kaffe
2 ½ spsk kakao
3 tsk vanilje
100 g kokosmel
200 g flormelis
Sukker og æg piskes godt. Hvedemel, vanilje, kakao og bagepulver blandes og hældes skiftevis med mælken i dejen. Til sidst røres den smeltede, afkølede margarine i. Bages i en smurt bradepande (ca. 28 x 41 cm) ved 190º i ca. 20-25 min. på nedersterille.
Når kagen er afkølet - behøver ikke at blive kold - lægges kakaoglasur på hele overfladen.
Alle ingredienser til glasuren varmes i en gryde og påsmores.