Bunde:
3 æg
125 g sukker
1 tsk vand
50 g hvedemel
60 g kartoffelmel
½ tsk hjortetaksalt
Fyld:
Jordbærmarmelade
4 bananer
2 ½ dl piskefløde
4 æbler
Pynt:
2 ½ dl piskefløde
Revet chokolade
Frugt
Bunde: Pisk æg og sukker skummende.
Bland forsigtigt vand, de to slage hvedemel og hjortetaksalt i.
Fordel dejen i tre velsmurte lagkageforme.
Bag bundene ca 5 min ved 225°C.
Lad bundene blive kolde.
Fyld: Smør jordbærmarmelade ud over to bunde.
Skær bananerne i skiver.
Pisk fløden til skum.
Riv æblerne og bland dem i flødeskummet.
Fordel bananskiver og æbleflødeskummet mellem bundene.
Pynt: pisk fløden til pynten og sprøjt den ud over kagen.
Pynt til slut med reven chokolade og frugt.
Tips: Ikke fryseegnet.