Logo

Darlarhjerter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g smør eller margarine
1 dl mørk farin
70 g malede mandler
2 æg
2 ½ dl hvedemel
½ tsk hjortetaksalt
25 g hasselnødder
smør eller margarine til pladen

Creme:
3 spsk smør eller margarine
1 dl flormelis
2 spsk vaniljesukker
1 æggeblomme
1 spsk kakao
2 spsk stærk nybrygget kaffe

Smelt fedtstoffet og rør farinen i.
Lad blandingen køle og lad den stivne i køleskabet i ca. 45 minutter.
Rør blandingen lidt blød.
Tilsæt de malede mandler og 1 æg.
Bland hvedemel med hjortetaksalt og tilsæt det.
Stil dejen i køleskab i ca. 1 time.
Rul dejen ud på et let melet bord og stik ca 60 hjerter ud med en
kageform.
Hak hasselnødderne groft.
Del 1 æg og pisk æggehviden let.
Pensl halvdelen af hjerterne med æggehvider og drys dem med
hasselnødder.
Læg alle hjerterne på smurte plader og bag dem 7-8 minutter ved 175°C.
Lad dem køle helt.

Rør fedtstof, flormelis og vaniljesukker luftigt.
Bland æggeblommen, kakao og kaffe i.
Bred chokoladecremen på kagerne uden nødder.
Læg kagerne med nødder ovenpå.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.206 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her