Dej:
200 g hvid chokolade
3 dobbelt Daim
3 æg
200 g sukker
1 dl olie eller smeltet margarine
2 spsk vanilje sukker
2.5 dl mælk
3 tsk bagepulver
1 kaffe kop stærk kaffe
hvede hvedemel
Evt. 1 tsk kanel
Glasur:
150 g hvid chokolade
1 spsk vanilje sukker
¼ kaffe kop kaffe
2-3 dobbelt Daim
ca. ½ pakke flormelis
Pisk æg og sukker til en skummende hvid masse, bland vaniljesukker, mælk, margarine og hakket Daim i.
Smelt det hvide chokolade i vandbad eller i mikroovnen, men pas på i
mikroovnen at det ikke brænder på.
Bland chokoladen og kaffen sammen i en skål for sig, kaffen skal være
varm.
Når det er rørt sammen kommes det i kagen.
Nu tilsættes hvedemel til dejen er blød.
Der skal bruges ca. 750 g men pas på den ikke bliver for fast, da den nemt kan falde sammen.
Bag kagen i ovn på 200ºC i ca. 35-45 minutter.
Glasur: Smelt den hvide chokolade.
Bland den med kaffen. tilsæt vaniljesukker og flormelis, til den har
konsistens som alm. glasur, fordel den på den bagte og afkølede kage.
Drys hakket Daim ud over glasuren så det sidder fast.
Tips: Denne kage er god både til voksne og børn.
Rigtig god til eftermiddagskaffe eller som dessert med is til.