Logo

Cremeboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g flormel
½ tsk salt
15 g sukker
1 ¼ dl mælk
20 g gær
50 g smør eller margarine
½ æg.
¼ l. kagecreme

Tørdelene sigtes.
Mælken opvarmes til 30ºC, gæren udrøres i lidt af denne og fedtstoffet smeltes i resten af mælken.
Ægget piskes sammen, hvorefter alt sammenæltes, og dejen stilles til hævning.
Når den er hævet til det dobbelte, udrulles den i en tykkelse af ½ cm. og udskæres i firkanter.
Herpå lægges ca 1 spsk stiv kagecreme.
Spidserne af dejen samles på midten, og de åbne sider trykkes godt sammen, så cremen ikke løber ud, og bollerne stilles med denne side nedad på pladen.
Efterhæves.
Bages ca. 10 minutter og pensles derefter straks med vand og drysses med sukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.858 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her