50 g smør
3 dl mælk
100 g Karolines Fromage Blanc - Kvark 0,5%
25 g gær
1 ½ tsk sukker
1 ½ tsk groft salt
500 g hvedemel
Pensling: sammenpisket æg
Pynt: hvedemel eller groft salt
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken.
Hæld blandingen i en skål og tilsæt Fromage Blanc.
Rør gæren ud heri.
Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt hvedemel tilbage).
Slå dejen godt sammen med en grydeske.
Dæk skålen med fx. et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 ½ time.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem.
Tilsæt evt. resten af melet.
Del dejen i 48 stykker. Tril dem til minibrød - så de ligner citroner med spidse ender.
Læg kuvertbrødene på plader med bagepapir og lad brødene efterhæve tildækket i ca. 15 minutter.
Pensl med æg og drys med hvedemel eller salt.
Bag kuvertbrødene midt i ovnen i ca. 9 minutter ved 200°C.