Dej:
2 ½ dl hvedemel
100 g smør
1 æggeblomme
1 spsk vand
Fyld:
3 æg
125 g smør
4 dl kokosmel
1 tsk vaniljesukker
1 ¼ dl hvedemel
Kom hvedemel og fedtstof i en køkkenmaskine, tilsæt æggeblommen og vand og kør det hele til en smidig dej.
Kør dog ikke længere end nødvendigt.
Tag piedejen og læg den i en pieform, ca. 23 cm i diameter.
Tryk dejen ud med melede fingerspidser.
Form kanten så den bliver bølget, med hjælp af pege- og tommelfinger. Til fyldet piskes æg og sukker let og luftig.
Smelt fedtstoffet og lad det køle.
Bland kokosmel og vaniljesukker i æggeblandingen.
Bland godt og tilsæt hvedemel.
Rør fedtstoffet i til sidst. Hæld kokosdejen i pieskallen og bag pien ved 175°C i ca 45 min på nederste rille, til den har fået farve.
Lad pien køle, men ikke blive helt kold.