Tag et godt brød og
forvandl det til en af de bedste nye airfryer opskrifter. Med blot nogle få
ingredienser og din airfryer fås det ultimative midtpunkt til festmad.
35 min forberedelse. 30
min kogetid. 8 portioner
# Ingredienser
450 g rundt surdejsbrød
250 g frossen spinat, optøet
1 spsk olie
1 løg, finthakket
3 fed hvidløg, knust
250 g flødeost, ved stuetemperatur, hakket
200 g cremefraiche
125 ml (½ kop) fløde
75 g (¾ kop) revet osteblanding fx 3 slags
35 g løgsuppeblanding eller grønsagsbouillon
3 skalotteløg, skåret i tynde skiver
* Tilberedning
Skær 4 cm af toppen af brødet.
Udhul brødet, og efterlad en 1,5 cm tyk skal.
Riv eller hak det indvendige brød groft i stykker.
Læg brødet og brødstykkerne i en airfryer.
Spray rigeligt med olie.
Kog ved 160 °C i 8 min, ryst kurven halvvejs i
tilberedningstiden.
Overfør til et serveringsfad.
Pres i mellemtiden overskydende væske ud fra spinat.
Varm olien op i en stor stegepande ved middelhøj varme.
Kog løg og hvidløg, under ofte omrøring, i 5 min, eller
indtil det er blødt.
Reducer varmen til lav.
Tilsæt spinat, flødeost, cremefraiche, fløde, revet ost og
suppe.
Rør indtil det er glat og blandet. Fjern fra varmen.
Rør 2/3 af skalotteløget i. Smag til med peber.
Hæld spinatblandingen i brødet. Dæk helt med folie.
Læg brødet i airfryer. Kog ved 160 °C i 15 min.
Fjern og kassér folien. Kog i yderligere 5 min, eller
indtil brødet er ristet og indmaden er varm.
Drys brødet med resterende skalotteløg og
server med ristede brødstykker.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------