Logo

Clotted cream - størknet creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
Denne creme er himmelsk og meget fed.
Normalt er det en creme, der ikke produceres privat, men som fremstilles industrielt i Devon og Cornwall.
Cremen har et fedtindhold på minimum 55% og laves ved at hælde sødmælk i en fladbundet skål, hvor den står indtil mælken er hævet. Så varmes mælken langsomt op til 82ºC, og den står køligt og trækker til næste dag. Den koagulerede, klumpede creme, kan herefter skummes af.
For at opnå den bedste smag, kan man tage en kæmpe skefuld creme på en scone og ovenpå lægge jordbærsyltetøj.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.517 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her