Logo

Citronsnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
150 g smør eller margarine
150 g sukker
2 æg
185 g hvedemel
1 tsk Tørsleffs bagepulver
1 tsk Vanila

Fyld:
2 ½ dl kagecreme eller citroncreme

Pynt:
citronglasur
syltet citronskal

Rørt dej: smørret røres blødt. Sukkeret drysses i. Æggene røres i.
Hvedemel, sigtet med bagepulver og Vanila, tilsættes.
Dejen smøres ud i en smurt bradepande 38x24 cm.
Bagetid i forvarmet ovn: ca. 8 min. ved 225ºC.
Kagen vendes ud på sukkerstrøet papir, afkøles, deles midt igennem og lægges sammen med creme.
Den overtrækkes med glasur, deles i snitter på ca. 8x3 cm og pyntes med citronskal.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 3.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her