3 ½ dl hvedemel
½ dl majsstivelse
1 knsp salt
175 g smør
2 dl flormelis med citronsmag (el. almindelig flormelis blandet med citronsaft).
1 stk æg
4 dl pistacienødder
Bland melet, majsstivelsen og saltet i en skål.
I en anden skål piskes smør og flormelis sammen.
Del ægget i hvide og blomme, pisk æggeblommen og rør den ned i sukkerblandingen.
Tilsæt melblandingen og pisk indtil dejen er luftig og godt blandet.
Kom dejen ud på et let melet bord og form den til en pølse der er 25 cm lang.
Hak pistacienødderne, pensl dejpølsen med æggehviden og rul den rundt i pistacienødderne, til den bliver helt dækket.
Sæt herefter dejen i køleskabet i et par minutter.
Sæt ovnen på 175°C.
Skær ½ cm tykke skiver af dejen med en kniv og læg skiverne på bagepapir på en bageplade med 2 ½ cm mellemrum.
Bag kagerne i 10 12 minutter midt i ovnen.