Logo

Citronkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 ½ dl hvedemel
½ dl majsstivelse
1 knsp salt
175 g smør
2 dl flormelis med citronsmag (el. almindelig flormelis blandet med citronsaft).
1 stk æg
4 dl pistacienødder
 
Bland melet, majsstivelsen og saltet i en skål.
I en anden skål piskes smør og flormelis sammen.
Del ægget i hvide og blomme, pisk æggeblommen og rør den ned i sukkerblandingen.

Tilsæt melblandingen og pisk indtil dejen er luftig og godt blandet.
Kom dejen ud på et let melet bord og form den til en pølse der er 25 cm lang.
Hak pistacienødderne, pensl dejpølsen med æggehviden og rul den rundt i pistacienødderne, til den bliver helt dækket.
Sæt herefter dejen i køleskabet i et par minutter.
Sæt ovnen på 175°C.
Skær ½ cm tykke skiver af dejen med en kniv og læg skiverne på bagepapir på en bageplade med 2 ½ cm mellemrum.
Bag kagerne i 10 12 minutter midt i ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.168 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her