250 g smør
2 tsk bagepulver
2 dl mælk
4 æg
250 g sukker
250 g flormelis
200 g hvedemel
reven skal af 1 citron
150 g kartoffelmel
Rør det blødgjorte smør med sukker, til det er let og smidigt.
Del æggene og rør blommerne i én af gangen.
Rør godt mellem hver.
Sigt hvedemel og kartoffelmel sammen med bagepulver.
Rør det i dejen skiftevis med mælken.
Hæld dejen i en lille bradepande eller alu-form, smurt eller beklædt bagepapir.
Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 175°C i ca 20 min.
Tilbered marengsen. Pisk hviderne meget stive.
Sigt halvdelen af flormeliset og rør det i.
Sigt resten af flormeliset og vend det forsigtigt i sammen med citronskal.
Bred marengsen over den halvbagte kage.
Fortsæt bagningen ca 15 min til marengsen er lysbrun.
Afkøles i form