Logo

Citronkage, Berits

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du er træt af kun at lave chokoladekage når der kommer gæster og gerne vil prøve noget andet, så forsøg dig med denne simple, men lækre citronkage. Prøv den for eksempel til søndagskaffen.

 

125 g smør
150 g sukker
3 æg
fintrevet skal af 1 - 2 citroner
175 g hvedemel
1 ½ tsk bagepulver

Pynt:
saft af 1 - 2 citroner
125 g flormelis
tynde citronfileter

Rør smør og sukker lyst og luftigt.
Tilsæt æggene et ad gangen. Kom den fintrevne citronskal i.
Sigt hvedemel og bagepulver sammen og rør det i dejen.
Kom den i en smurt melstrøet springform på 20 cm og bag kagen i en forvarmet ovn på 180°C i ca. 40 minutter.
Afkøl kagen og overtræk den med glasur rørt af flormelis og kogende
citronsaft.
Dekorer med tynde citronfileter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.512 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her