Rouladebund:
3 æg
1 ½ dl sukker
1 dl hvedemel
½ dl cacao
1 tsk bagepulver
Fyld:
100 g smør
1 dl flormelis
1 æggeblomme
1 æggehvide
1 grofhakket dobbelt Daim chokolade
Pynt:
ca. 50 g mørk chokolade
2 spsk chokoladekrymmel
Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Pisk hvedemel, cacao og bagepulver i blandingen.
Fordel dejen i et ensartet lag på en bageplade beklædt med bagepapir og bag den ved 250°C i ca. 5 min. - pas på den ikke brænder på.
Vend bunden ud på sukkerdrysset bage- eller pergamentpapir og træk det øverste papir af. lad bunden afkøle under et fugtigt viskestykke.
Rør ingredienserne til fyldet sammen, fordel det på rouladebunden og rul den sammen.
Læg rouladen i køleskabet i 1 til 2 timer.
Dekorér med smeltet chokolade og drys med krymmel inden chokoladen smelter.
Er fryseegnet uden dekoration.