3 æg
125 g sukker
30 g hvedemel
2 tsk kakao
2 ½ dl piskefløde
1 spsk flormelis
½ tsk vaniljeessens
Ovnen forvarmes til 200°.
Bund og sider i en rouladeform (23 x 30) pensles med smeltet smør.
Bunden fores med bagepapir; smør papiret.
Slå æggene ud i en lille skål og pisk dem med 90 g af sukkeret med elmixer i 8 min., eller til massen er tyk og cremeagtig.
Sigt hvedemel og kakaopulver sammen og vend det i æggemassen med en metalske.
Fordel dejen jævnt i formen.
Bages i 12 min.
Imens lægges et rent viskestykke på køkkenbordet, læg et ark bagepapir over og drys resten af sukkeret over det. Når kagen er bagt, vendes den straks ud på bagepapiret og rulles sammen med papiret fra den lange side.
Lad den hvile på en rist i 5 min., hvorefter den forsigtigt rulles ud igen og afkøles til stuetemperatur.
Pisk fløde, flormelis og vaniljeessens stift.
Fordel flødeskummet over den afkølede kage, ca. 1 cm fra kanterne.
Rul kagen sammen igen ved hjælp af bagepapiret.
Læg rouladen med sammenføjningerne nedad på et fad, dæk den til og sæt den i køleskabet i 30 min.
drys ses med flormelis, inden den skæres i skiver og serveres.