Logo

Chokoladeovertræk, grundopskrift

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokolade - Chokoladen skal være af høj kvalitet med et højt indhold af
kakaosmør og kakaomasse.
Spisechokolade egner sig ikke til overtræk.
Opløs chokoladen brækket i mindre stykker i et lunt vandbad
(vandtemperatur ca. 50ºC)
Rør chokoladen ud, den skal have en temperatur på ca. 40ºC.
Udskift det lune vand til koldt vand og nedkøl chokoladen til ca. 30ºC.
Kasser det kolde vand.
Fyld atter lunt vand i, ca. 34ºC varmt, for mellem 32-34ºC har
chokoladen den rette arbejdstemperatur.
Hold temperaturen konstant, mens der arbejdes med chokoladen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.979 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her