2 æg
225 g sukker
2 spsk kakao med lille top
1 spsk vaniljesukker
1 ½ dl mælk
150 g hvedemel
2 tsk bagepulver
50 g smeltet afkølet smør eller margarine
50 g ylette
½ knsp fint salt
Varmt overtræk:
50 g smør
1 dl mælk
2 spsk sukker
1 tsk hvedemel med lille top
1 ½ spsk kakao med lille top
Pynt: Kokosmel ristede nødder mandler eller lignende.
Kagen:
Alt røres sammen. Helst med en ske.
Kommes i en smurt, raspdrysset form (ca. 2 liter).
Bages på rist nederst i ovnen ved 200°C ca. 40-50 min.
Prøv evt. med en tandstikker, om kagen er bagt.
Afsvaler lidt i formen og tages ud.
Varmt overtræk:
Alle ingredienser blandes og koges op i en tykbundet gryde, indtil det er tyktflydende (ca. et par minutter).
Kan med fordel koges i mikrobølgeovn, så brænder det ikke på!
Hældes over den lune kage.
Pynt med kokosmel, ristede nødder, mandler eller lignende.
Bliver ekstra lækker, hvis den laves dagen før, den skal spises.