2 æg
1 ½ dl sukker
2 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
½ dl kakao
1 spsk vaniljesukker
½ dl sødmælk
75 g margarine
Evt. glasur af 1 ½ dl flormelis
Denne opskrift er baseret på mikroovn med effekt på 1000W.
Smelt margarinen i en lille skål på fuld effekt i ½ min.
Pisk æg og sukker i en skål. Bland hvedemel, bagepulver, kakao, og vaniljesuker i.
Tilsæt det smeltde margarine og mælken.
Læg et stykke bage- eller smørrebrødspapir i bunden af et rundt form med lige kanter ca. 22 cm. i diameter.
Hæld dejen i. Tilberedes uden låg på effekttrin 4 i 4 min.
Drej fadet hvis ovnen er uden drejelig tallerken. og fortsæt tilberedningen på fuld effekt i 2 min.
Tag kagen ud af formen når den er afkølet og fjern papiret.
Overtræk evt. kagen med glasur.