Biskuitbund (1530 g):
420 g Pur Caraïbe 66% cacao
220 g smør
400 g æggehvider
220 g stødt melis
200 g æggeblommer
80 g hvedemel
Forvarm ovnen til 180-190º.
Smør forme eller ringe med smør og drys med stødt melis.
Hak chokoladen fint og smelt den sammen med smørret i en skål i et vandbad på 50-55º.
Pisk æggehviderne skummende i en skål.
Tilsæt gradvist sukker under piskningen.
Fortsæt, til æggehviderne er stive.
Tilsæt æggeblommer og lidt af de piskede æggehvider i den varme chokolade/smørblanding for at "blødgøre".
Tilsæt resten af æggehviderne og vend dem hurtigt ind i chokolademassen.
Sigt hvedemel i, mens der vendes med en gummidejskraber.
Fordel dejen i formene eller ringene og sæt straks i ovnen og bag, til dejen er hævet og giver modstand, når man trykker let på overfladen, og kagens kant har trukket sig en smule fra formens kant.
Dæk evt. med aluminiumsfolie, hvis kagens overflade synes at blive for mørk.
Tag kagerne ud af ovnen og lad dem køle helt af.