Logo

Chokoladekage - Den tunge og gode

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Dette er tæt på en ganache. Smager herligt. En særlig god kage


#

500 g chokolade mørk, fx Valhrona Manjari (64%)
400 g smør, dansk økologisk.
10 æg (små)
1 spsk hvedemel
5 appelsiner
7 dl kaffe (stærk)
750 g sukker
*

 
Smelt chokolade og smør i vandbad.
Riv skal fra en appelsin, fint med rivejern.
Kog appelsinsaft fra alle appelsiner og kaffe med sukker.
Koges til sirup.
Den smeltede chokolademasse hældes i røremaskine.
Røres forsigtigt med hvedemel, tilsæt appelsinskal.
Tilsæt et æg af gangen.
Hældes i smurt form med bagepapir.
Bages ved 170ºC i ca. 35 minutter.

 
Tips: Chokolade kan også være Callebaut den mørke (ca.57%)





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.365 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her