co. 50 stk
9 dl hvedemel
350 g mørk chokolade
225 g smør
3 dl rørsukker
1 tsk salt
2 tsk bagepulver
2 æg
Hak chokoladen fint. Rør smør og sukker sammen, og tilsæt chokolade, salt, æg, bagepulver og til sidst melet. Rør det varsomt sammen. Del dejen i 3 cm tykke pølser, som rulles ind i plastfilm, og hviler 1 time i køleskabet.
Forvarm ovnen til 210º.
Skær dej rullerne i 1 cm tykke skiver og læg dem på en plade beklædt med bagepapir. Sæt den i ovnen og skru ned til 175°. Bag i 12 min. Afkøl kagerne på en rist.
Tips: ved bagning er det særlig vigtigt med korrekt ovntemperatur. Denne falder, når lugen åbnes og pladen sættes i ovnen. Forvarm derfor altid ovnen til ønsket temperatur + 25º, sæt pladen i ovnen, og skru så ned til den rigtige temperatur.