Logo

Chokoladecookies

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

co. 50 stk

9 dl hvedemel
350 g mørk chokolade
225 g smør
3 dl rørsukker
1 tsk salt
2 tsk bagepulver
2 æg

Hak chokoladen fint. Rør smør og sukker sammen, og tilsæt chokolade, salt, æg, bagepulver og til sidst melet. Rør det varsomt sammen. Del dejen i 3 cm tykke pølser, som rulles ind i plastfilm, og hviler 1 time i køleskabet.
Forvarm ovnen til 210º.
Skær dej rullerne i 1 cm tykke skiver og læg dem på en plade beklædt med bagepapir. Sæt den i ovnen og skru ned til 175°. Bag i 12 min. Afkøl kagerne på en rist.

Tips: ved bagning er det særlig vigtigt med korrekt ovntemperatur. Denne falder, når lugen åbnes og pladen sættes i ovnen. Forvarm derfor altid ovnen til ønsket temperatur + 25º, sæt pladen i ovnen, og skru så ned til den rigtige temperatur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.489 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her