1 glas Nutella
1 liter fløde
1 pk. flødeboller ( 12 )
flormelis
kakaopulver
3 lagkagebunde
evt. bær af forskellige arter.
Pisk ½ liter fløde, som derefter blandes forsigtigt med Nutellaen.
(bedst med en dejskraber )
Nutellacremen fordeles jævnt på lagkagebundene, bunden af
flødebollerne skæres fra men gemmes.
Efter cremen er fordelt jævn ”klaskes” 6 flødeboller oven på cremen.
Og det samme med næste lag.
Flormelis og kacaopulver blandes med vand, og fordeles på toppen (man
kan også bare fordele flødeskum på toppen + en masse bær).
Resten af flødeskummet piskes og kommes i en plasticpose, og der
klippes et lille hul i hjørnet.
Derefter dekoreres kanterne hele vejen rundt og flødebollebundene
stilles fint op ad kanten.
Efter ca. ½ time i køleskabet er den klar til servering.